Recept itt a blogon.
A tojássalátát, ezúttal salátaágyra tettem a kosárkába, ami egy fél l-es hőálló jénain készült. Első lépésként bevontam alufóliával és ecsettel vékonyan beolajoztam. A tésztát 1-1,5 cm vastagra sodortam és először sugár irányban tettem a jénaira a tésztarudakat. A felvételek tegnap este készültek, ezért a félhomály :)
Lekentem tojással és megsütöttem. A kosárka fülébe fogpiszkálót szúrtam, így rögzítettem a kosárhoz.
Ma megsütöttem a répának álcázott tölcséreket is, piros és citromsárga ételfestéket kevertem össze a megfelelő szín eléréséhez. Párat ezzel kentem le, a többit hagyományos módon tojással.
Ekkor már csak a tálalás maradt, a kosárkát kibéleltem jégsaláta levelével, a "répákat" megtöltöttem salátával, a végébe petrezselyem zöldet nyomtam, hogy minél jobban hasonlítson az igazira :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése